De hoogtepunten van IJsland vertraagd

De hoogtepunten van IJsland vertraagd

  • € 1078

  • Geen transport inbegrepen

  • p.p. Standaard verblijf, Kamer en ontbijt

Vraag een offerte aan

Over deze reis

De hoogtepunten van IJsland rondreis maar op een rustiger tempo en meer tijd om alles goed in je op te nemen. Je ontdekt tijdens deze reis, langs de ringweg, zowel de kust, de vulkanen, de geothermische gebieden met de geisers en de talrijke watervallen in alle formaten

Inbegrepen

Inkomticket Mývatn Nature Bath, een geothermal Bakery tour in Laugarvatn Fontana, een reisgids IJsland en een documentatiemap.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

Inbegrepen in de prijs: 9 overnachtingen in de door u gekozen logiesformule met ontbijt, een informatiegids, inkomticket Mývatn Nature Bath, een geothermal Bakery tour in Laugarvatn Fontana, 7/7 bijstand in geval van problemen, een reisgids 'IJsland' per dossier, een landkaart, een documentatiemap en de bijdrage Garantiefonds Reizen.
 

Exclusief

Niet inbegrepen in de prijs: vluchten, huurwagen volgens uw keuze, niet-vermelde inkomgelden, niet-vermelde maaltijden en verzekeringen.

Meer informatie

TRANSPORT
Deze reis kan gecombineerd worden met vluchten naar Reykjavik. De lijnvluchten van Icelandair zijn steeds aan dagprijzen. Vraag een offerte met vluchten en huurwagen inbegrepen.

ACCOMMODATIE
Deze reis wordt aangeboden in verschillende logiescategorieën.
Standaard: kamers met eigen badkamer in eenvoudige hotels, boerderijen of guesthouses en soms niet op de bestemming zelf
Comfort: 3* hotels en meestal op de bestemming zelf gelegen, kamers met eigen badkamer
Superieur: kamers met eigen badkamer in 4* hotels, boetiekhotels of de deluxe kamers in 3* hotels, afhankelijk van de mogelijkheden per bestemming
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

De hoogtepunten van IJsland vertraagd

De hoogtepunten van IJsland vertraagd

  • € 1078 p.p. Standaard verblijf, Kamer en ontbijt

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Alk Reismakers

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Steenweg 170z
3570 Alken